+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

PENZION u Chodského Hradu Bewertungen

Hotelbewertung

92%
Perfekt

by 125 reviews

  • Personal

    94%
  • Sauberkeit

    96%
  • Ausstattung

    91%
  • Komfort

    90%
  • Preis-leistungverhältnis

    92%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Anonymus

Älteres Paar, 24.9.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • To, co je označené 5 ti hvězdičkami. Těším se na další pobyt.

  • Není to co se mi nelíbilo, ale nějakým nedopatřením jsme nemohli sledovat programy ČT 1, ČT 2, ČT sport, ČT 24. To je jen připomínka.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Boris Růžička

Älteres Paar, 17.9.2017

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Velmi příjemný pobyt, skvělá vstřícnost personálu, skvělé snídaně s rozmanitým výběrem jídel,včetně ovoce a zeleniny, umístění na náíměstí v centru a hned vedle obchod s neuvěřitelnou nabídkou zboží, včetně kosmetiky a módniho zboží

  • Pokoj č. 8, okna směrem do náměstí má trochu nevýhodu, že hlučné chování chodců a návštevníků hospod a dalších zařízení rezonuje podloubími i do pokojů (3 noci hlučeli lidi venku i hluboko do noci. Ani ponocný je nijak nezklidnil. To ale asi nejde nijak omezit....

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Evert Klomp

Älteres Paar, 11.9.2017

Breda Nizozemsko

  • Gesamtbewertung
72 %
  • Ruime kamer met afzonderlijk toilet, douchekamer en keukentje. Gelegen aan een mooi oud Tsjechisch plein met arcaden.

  • Vanaf de voorzijde was onze kamer ( nummer 15 aan de achterzijde) alleen bereikbaar via een doolhof van trappen, treetjes en lage doorgangen ( hoofd omlaag houden!). Op vrijdag- en zaterdag avond hadden we tot 04.30 uur veel overlast van hangjongeren op het achtergelegen plein. De ons aangeboden kamer is door haar ligging niet geschikt voor gasten die slecht ter been zijn. Er is geen lift in de accommodatie en door de vele trapjes ongeschikt voor hen. De douchekraan was niet goed af te stellen en gaf naar eigen idee koud of heet water. In sommige opzichten leek bij het ontbijt of functie en kosten voor het comfort ging. Dit zou beter kunnen.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonymus

Älteres Paar, 9.9.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Ladislav Volicer

Älteres Paar, 1.9.2017

Prague Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Cleanliness, space

  • Stairs

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 28.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 14.7.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Jednoduché zařízení pokoje, barevné povlečení, ale hlavně výhled na hrad! MOC se ni u Vás líbilo, opravdu!!!

  • Nemohl jsem najít koš na odpadky (při odjezdu mi řekli, že je někde v kuchyňské lince. Bylo by možná dobře, kdyby byl někde dostupný smetáček a lopatka na smetí.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 9.7.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonymus

Einzelreisende, 14.6.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 29.5.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Rostislav Lajdorf

Einzelreisende, 23.4.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Maximální spokojenost-doporučuji-DÍKY

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Karel Borovička

Einzelreisende, 24.2.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Super ochotný personál. Vydatná snídaně i se zajištěním bezlepkového pečiva.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 18.12.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 6.12.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Älteres Paar, 27.11.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 23.11.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
64 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
4
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Milan

Einzelreisende, 1.11.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonymus

Einzelreisende, 8.10.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 3.10.2016

Deutsch

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 1.10.2016

Polsko

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Einfach genial

  • late check in time :)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.