+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

PENZION u Chodského Hradu Отзывы

рейтинг отеля

92%
идеальный

by 125 reviews

  • Персонал

    94%
  • Чистота

    96%
  • Оборудование

    91%
  • Комфорт

    90%
  • Соотношение цена / качество

    92%
Show reviews written by:
  • Другая группа
Show reviews in:
Сортировать по:
Show:

Anonym

Пожилые пары, 24.9.2017

Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • To, co je označené 5 ti hvězdičkami. Těším se na další pobyt.

  • Není to co se mi nelíbilo, ale nějakým nedopatřením jsme nemohli sledovat programy ČT 1, ČT 2, ČT sport, ČT 24. To je jen připomínka.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Boris Růžička

Пожилые пары, 17.9.2017

Praha Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Velmi příjemný pobyt, skvělá vstřícnost personálu, skvělé snídaně s rozmanitým výběrem jídel,včetně ovoce a zeleniny, umístění na náíměstí v centru a hned vedle obchod s neuvěřitelnou nabídkou zboží, včetně kosmetiky a módniho zboží

  • Pokoj č. 8, okna směrem do náměstí má trochu nevýhodu, že hlučné chování chodců a návštevníků hospod a dalších zařízení rezonuje podloubími i do pokojů (3 noci hlučeli lidi venku i hluboko do noci. Ani ponocný je nijak nezklidnil. To ale asi nejde nijak omezit....

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Evert Klomp

Пожилые пары, 11.9.2017

Breda Nizozemsko

  • Overall rating
72 %
  • Ruime kamer met afzonderlijk toilet, douchekamer en keukentje. Gelegen aan een mooi oud Tsjechisch plein met arcaden.

  • Vanaf de voorzijde was onze kamer ( nummer 15 aan de achterzijde) alleen bereikbaar via een doolhof van trappen, treetjes en lage doorgangen ( hoofd omlaag houden!). Op vrijdag- en zaterdag avond hadden we tot 04.30 uur veel overlast van hangjongeren op het achtergelegen plein. De ons aangeboden kamer is door haar ligging niet geschikt voor gasten die slecht ter been zijn. Er is geen lift in de accommodatie en door de vele trapjes ongeschikt voor hen. De douchekraan was niet goed af te stellen en gaf naar eigen idee koud of heet water. In sommige opzichten leek bij het ontbijt of functie en kosten voor het comfort ging. Dit zou beter kunnen.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

Пожилые пары, 9.9.2017

Česká republika

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Ladislav Volicer

Пожилые пары, 1.9.2017

Prague Česká republika

  • Overall rating
88 %
  • Cleanliness, space

  • Stairs

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 28.8.2017

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 14.7.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Jednoduché zařízení pokoje, barevné povlečení, ale hlavně výhled na hrad! MOC se ni u Vás líbilo, opravdu!!!

  • Nemohl jsem najít koš na odpadky (při odjezdu mi řekli, že je někde v kuchyňské lince. Bylo by možná dobře, kdyby byl někde dostupný smetáček a lopatka na smetí.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 9.7.2017

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
6
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

одинокий путешественник, 14.6.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 29.5.2017

Česká republika

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Rostislav Lajdorf

одинокий путешественник, 23.4.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Maximální spokojenost-doporučuji-DÍKY

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Karel Borovička

одинокий путешественник, 24.2.2017

Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Super ochotný personál. Vydatná snídaně i se zajištěním bezlepkového pečiva.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 18.12.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 6.12.2016

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Пожилые пары, 27.11.2016

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 23.11.2016

Čeština

  • Overall rating
64 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
4
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Milan

одинокий путешественник, 1.11.2016

Česká republika

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

одинокий путешественник, 8.10.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 3.10.2016

Deutsch

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 1.10.2016

Polsko

  • Overall rating
100 %
  • Einfach genial

  • late check in time :)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.